hit counter

Treneri

Sanja Mihajlović

U karate klubu "Arena" glavni trener i koordinator svih grupa je Sanja Mihajlović naša proslavljena reprezentativka u katama. Rezultati Sanje Mihajlović kao takmičara dovoljno govore za sebe:

3. puta prvak države u katama pojedinačno

6. puta osvajač kupa države u katama pojedinačno

4. puta prvak Balkana u katama pojedinačno

6. puta prvak Balkana u katama ekipno

jednom prvak države u borbama pojedinačno

jednom osvajač evropskog kupa u katama pojedinačno

2. mesto na klupskom evropskom prvenstvu u katama ekipno

3. mesto na svetskom prvenstvu u tradicionalnom karateu kate ekipno

Od 1993. godine do 2002. godine sa ženskim kata timom osvajala duple krune na prvenstvima i kupovima države

Većinu ovih rezultata Sanja Mihajlović je osvojila kao takmičar beogradskog Partizana a kasnije je bila i dugogodišnji trener ovog kluba. Prvi trener joj je bio Dimitrije Vesković a kasnije je trenirala kod najeminentnijih stručnjaka i selektora:Dušana Dačića,Velibora Dimitrijevića,Liviusa Bunde,Ninoslava Glišića i Slobodana Vučinića. Od 1993. godine prešavši u beogradski Partizan kod trenera Liviusa Bunde Sanja Mihajlović je do 2003. godine ostvarila većinu gore pomenutih uspeha.

Najbolje rezultate kao trener je ostvarila sa njenom tadašnjom takmičarkom Marinom Kiš koja je kasnije osvojila i 3. mesto na seniorskom prvenstvu Evrope.

Nosilac je crnog pojasa 2. dan.

Uz pomoć svojih saradnika u klubu je stvorila jaku takmičarsku bazu na svim nivoima od poletaraca do seniora a njeni trenerski rezultati se približavaju njenim rezultatima kao takmičara.

 

 

<<< Nazad